• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.

Állásajánlatok

 Fizioterápiás asszisztens állásajánlat

2018-08-01 15:00

Fizioterápiás szakasszisztenst keresünk a Sportkórházba

Fizioterápiás szakasszisztenst keresünk a Sportkórházba (Sportkórház, 1113. Karolina út 27.), határozatlan idejű teljes munkaidős foglalkoztatás, 8 órás munkarend. Jelentkezni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen önéletrajzzal, illetve a 488-61-51-es telefonszámon.

2018-07-21 17:00

Fizioterápiás asszisztenst keresünk

Fizioterápiás asszisztenst keres Budapest, 3. kerületi magyar tulajdonú Kft. 8 órás munkarendbe heti 5 napban.

Munkakezdés ideje: 2018.szeptember 1.

Önéletrajzokat (magyar nyelven, fotóval ellátva) fizetési igény megjelölésével a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre várjuk.

Jelentkezési határidő: 2018. július 30.

Kérjük, levelükbe írják bele jelenleg dolgoznak-e, amennyiben igen, miért szeretnének munkahelyet váltani.