Hévíz 2020 szabadon választható továbbképzés -rövid összefoglaló

Készült: 2020. február 13. csütörtök Módosítás: 2020. február 13. csütörtök

Hévízen voltunk, a 2020. január 31-február 1-én tartott, szabadon választható továbbképzés rövid összfoglalója.

Hévízi tó - fürdő

A kép forrása: https://www.spadreams.se/blog/bad-heviz-en-ungersk-kurort/

2020. január utolsó hétvégéjén a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Hévízi Rehabilitációs Intézetében voltunk továbbképzésen, melynek címe:„Korszerű lehetőségek a fizioterápiában”.

Ezen a két napon elhangzott előadások felfrissítették, bővítették szakmai elméleti ismereteinket és a kiállításon bemutatott eszközök is bizonyították/erősítették azokat a tapasztalatokat, hogy egyre több/újabb/modernebb fizioterápiás eszközt készítenek a gyártók -magyarok és külföldiek egyaránt- melyek megjelennek a „piacon”.

Megismerhettünk egy, sokunk számára teljesen új, világszabadalommal és védjegyoltalommal rendelkező forradalmi magyar találmányt, a Mollinary Kinetikus Masszázságyat, melyet ki is lehetett próbálni.

Volt szó a légzésről, a légzés gyógyító hatásáról, s az előadás végén mindenki ki is próbálhatta, hogy mennyire tud helyesen lélegezni.

A másik -számomra hasznos és kiemelkedő- előadás az energia, a frekvencia és az információ áramlás témaköre, mellyel kapcsolatos eszközök is bemutatásra kerültek.

Egy másik előadás témája a nagy teljesítményű lézer terápia volt, mely igen széles felhasználási területtel és számtalan formájú, teljesítményű eszköztárral rendelkezik.

S természetesen a víz, -mely nélkül nincs élet- a víz tulajdonságairól, a vízkészletről és széles körű felhasználásáról is voltak bemutató előadások.

Csak egy pár előadást említettem a sokból, ami elhangzott, de elmondhatom, hogy tartalmas, hasznos és tanulságos szakmai programban és kellemes időtöltésben volt részünk ezen a hétvégén. A teljes cikk letölthető innen>>

Budapest, 2020.02.02.

Duhaj Piroska