Köszönet

Készült: 2019. június 04. kedd Módosítás: 2019. június 06. csütörtök

A FIZIOTERÁPIÁS SZAKDOLGOZÓK EGYESÜLETÉNEK leköszönt elnökeként szeretném megköszönni minden tagnak, kollégának, támogatónak az Egyesületünket segítő munkáját.

Kedves kollégák!


A FIZIOTERÁPIÁS SZAKDOLGOZÓK EGYESÜLETÉNEK leköszönt elnökeként szeretném megköszönni minden tagnak, kollégának, támogatónak az Egyesületünket segítő munkáját.

Kiemeit köszönetet szeretnék mondani Duhaj Piroskának, akinek köszönhetjük Egyesületünket, továbbá Bánki Éva gazdasági vezetőnknek, aki nagy szaktudással és szigorral kezelte szervezetünk működését.

Almási Barnabásnénak aki minden helyzetben mellettem állt és jobbkezemként segítette munkámat minden körülmények között, valamint neki köszönhetjük azt a sok kirándulást, amiben részt vehettünk belföldön és külföldön egyaránt.

Zsoldiné Túri Edit alelnöknek, aki mindíg kapható volt mindenre, ha segíteni kellett bármilyen szervezésben. Horváthné Keszi Helgának, aki Zsoldiné munkáját erősítette.

Pörgye Katalinnak, aki először fizioterápiás asszisztensként, később egészségügyi szakoktató és gyógytornászként is mellettünk állt.

Egyben szeretnék gratulálni az új vezetőségnek.

Elnökként Zsoldiné Túri Editnek
Alelnökként Hartai Nikolettának

Vezetőségi tagokként:


Kívánok mindenkinek eredményes együttműködést és sok szakmai sikert.

Lénárt Miklósné vagy egyszerűen CsöreKedves Csöre! Fiziósok Csöréje!

Köszönjük azt a sok munkád, amit a FiSzE elnökeként, TANÍTÓMESTERÜNKKÉNT tettél a fiziósokért. Feledhetetlen órák a szakasszisztensi képzések során, mely nélküled nem jött volna létre.

Munkád szeretete, vidámságod, emberi szereteted, segítő szándékod példaértékű mindannyiunk részére.

Megvalósulatlan terved "Fizioterápiás asszisztens képzés felsőfokon" a jövő nemzedék feladata lesz.

Kívánunk további munkádhoz, terveid megvalósításához jó egészséget!

Zsoldiné Túri Edit