• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.

Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) információk

Készült: 2017. december 13. szerda Módosítás: 2018. január 28. vasárnap

Szeretnénk felhívni minden érdeklődő figyelmét az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Térre (EESZT) és az ehhez kapcsolódó fontos információkra.

Felhívás!
Kedves kollégák, munkatársak, honlaplátogatók!

2017. november 1-től kötelezően használni kell az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Teret (EESZT), mely mindenkit érint, aki benne dolgozik az egészségügyi ellátó rendszerben.

A linkre kattintva, bővebben tájékozódhat/tájékozódhatsz a rendszerről: https://e-egeszsegugy.gov.hu/eeszt

Az egészségügyben dolgozók visszajelzései, az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) bevezetése és használata során szerzett tapasztalatai, nagyon fontosak, s ezért olyan rendezvénysorozat indult útjára, amely rendszeres lehetőséget biztosít az egészségügyi szervezetek és az EESZT-t fenntartó és üzemeltető Állami Egészségügyi Ellátó Központ szakértői közötti párbeszédre.

Egyesületünk is képviseltette magát az első rendezvényen, s már meghívást kapott a következőre, melynek időpontja és helyszíne:

2018. február 22., 9:00 óra,
ÁEEK Konferencia terem, 1122 Diós árok 3.


Tisztelettel:

Duhaj Piroska,
fizikoter.assz. és eü-i szakoktató

Forrás: https://e-egeszsegugy.gov.hu/