Rövid összefoglaló a FISZE VIII. Szakmai Kongresszusáról

Készült: 2017. szeptember 18. hétfő Módosítás: 2017. október 08. vasárnap

Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani egy rövid összefoglalót és egy TV felvételt a FISZE VIII. Szakmai Kongresszusáról, melyet egyesületünk 2017. szeptember 8-9-én Parádfürdőn rendezett meg.

Rövid összefoglaló a FISZE VIII. Szakmai Kongresszusáról - Ilona vízesés

HEGYEN-VÖLGYÖN FIZIOTERÁPIA - Ilona vízesés

A FISZE VIII. Szakmai Kongresszusa bővelkedett programokban a megszokott előadásokon kívül. Izgalmasabbnál - izgalmasabb témakörökből volt bemutató előadás, „Villám Ki- Mit Tud?”, egy kórház fizioterápiájának megtekintése, labdajáték minden érdeklődőnek, mofetta kipróbálása/élvezete, valamint gyalogtúra hegyen-völgyön 2 alkalommal is!

Ezen kívül gyógyvíz kóstoló a kútnál, tánc „terápia” este, vacsora után.

Megemlékezés Dr. Csermely Miklósról, szavazás a legjobb előadó jutalmazása érdekében, ismerkedés-barátkozás a kollégákkal, kapcsolat felvétel valamilyen közös cél elérése érdekében, rengeteg nyeremény a tombolán és ami a legfontosabb: remek hangulat mindkét napon, amíg ott voltunk.

Köszönjük az egyesület szervezőinek, a kiállítóknak/támogatóknak, a Parádfürdői Kórház dolgozóinak/vezetőinek és minden dolgos kéznek, akik segítettek abban, hogy ez a program minőségi, hasznos, tanulságos és kellemes legyen.

Két év múlva Pécsen megismételjük, hasonló színvonalon és jókedvvel! A kongresszuson készült képek elérhetők a galériában, ide kattintva >>

Budapest, 2017.09.14.

Üdvözlettel:
Duhaj Piroska

A kongresszuson TV felvétel is készült - Hegyen-völgyön fizioterápia - GYTV felvétel

Hegyen-völgyön fizioterápia - GYTV felvétel

A Fizioterápiás Szakdolgozók Egyesülete Parádfürdőn tartja VIII. Szakmai Kongresszusát, a hétvégén. A szervezők ezúttal szakítottak a hagyománnyal és nem egy klasszikus gyógyfürdős települést választottak a kétnapos konferenciának, hanem a Mátra egyik települését. Stílusosan a rendezvény jelszavát is ehhez igazították: „Hegyen- völgyön fizioterápia”.

Az ország legkülönbözőbb pontjáról érkeztek a fizioterápiás szakemberek, a Parádfürdőn megrendezett 2 napos kongresszusra. A tudományos előadások fő témaköre az új és korszerű fizioterápiás kezelési lehetőségek a mozgásszervi és légzőszervi megbetegedésekben. A fizioterápia alkalmazásánál nagyon széles a skála, akut és krónikus problémáknál egyaránt alkalmazzák, a prevencióban és a fájdalomcsökkentésben nagy szerepe van - hangzott el a konferencián.

Sokan választják azonban a fájdalomcsillapítókat a kezelések helyett, gyors eredményt remélve- mondta az elnök.

A kongresszusi tv felvétel elérhető: http://gyongyostv.hu/32982-hegyen-volgyon-fizioterapia/

Forrás: gyongyostv.hu