• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.

Gyulladáscsökkentés, fájdalomcsillapítás mágnesterápiával?

Készült: 2014. október 29. szerda Módosítás: 2014. október 29. szerda

Gyulladáscsökkentésre, fájdalomcsillapításra egyaránt alkalmazható változó frekvenciás MiniMag ME 2006-os PEMF (Pulsed Electromagnetic Field Therapy) készülékünk ismét közvetlenül tőlünk, a gyártótól vásárolható.

minimag doboz

A MiniMag ME 2006 mágnesterápiás készülék mikrointenzitású elektromágneses impulzusokat bocsát ki 1Hz és 5kHz közötti gyakorisággal szervezetünk stimulálása érdekében. A kategóriájában kiemelkedő orvosi műszer hatásfoka pásztázó frekvenciamenetének köszönhető, mely a leadott impulzusok sűrűségét fokozatosan és folyamatosan állítja a kezelés folyamán.

A készülék 2db AA típusú akkumulátorral működik, melyek a készülékbe építve feltöltve érkeznek. A készülékhez az akkumulátorok töltéséhez szükséges adaptert is mellékeljük. További részletek a termék hivatalos oldalán: http://shop.minel.hu/shop/index.php?route=product/product&path=45&product_id=154

Forrás: shop.minel.hu