Készült: 2018. február 14. szerda

Korszerű lehetőségek a fizioterápiában V. módszertani továbbképzés összefoglaló

Korszerű lehetőségek a fizioterápiában V. című módszertani továbbképzés zajlott a Hévízi Rehabilitációs Intézetben, 2018. január 26–27-én.

KORSZERŰ LEHETŐSÉGEK A FIZIOTERÁPIÁBAN V. című módszertani továbbképzés összefoglaló


Németh Lajos és Prof. Dr. Sandra Sándor PhD. megnyitó beszéde után kezdetét vette a „szakmai” előadás sorozat.
Volt szó a vízről, komplex fizioterápiáról, relaxációról, a pszichéről, kommunikációról, masszázsról, zenéről és egyéb alternatív kezelési módszerekről, kezelési lehetőségekről.

A nagyon feszes programról elmondhatjuk, hogy hallhattunk, láthattunk sok gondolat ébresztő, serkentő, megszívlelendő új és más információt, mely bővítheti - az amúgy is igen széles - természetes gyógyító módszerek skáláját,eredményességét, hatékonyságát.

A szakmailag hasznos, tanulságos két napról megállapítható, hogy az még élvezetes is volt. A sokféle előadói stílus, melynek dinamizmusában, előadásmódjában és előadás tartalmában érezhető volt, hogy az előadók az előadások gondos/pontos felépítésére nagy hangsúlyt fektettek.

Csak gratulálni tudunk a szervezőknek egy ilyen színvonalas program szervezéséhez, lebonyolításához és a remek előadók kiválasztásához. S bízunk benne, hogy lesz még részünk hasonló élmények újra átéléséhez.

„Tanulj meg mindent, amit lehet, amikor csak lehet, akitől csak lehet! Egyszer eljön az az idő, amikor hálás leszel ezért magadnak.” (Sarah Caldwell)

Evvel az igen találó idézettel szeretném megerősíteni a szervezők nem titkolt szándékát, mely - biztosan nem csak nálam - megvalósulni látszott.

Az összefoglaló letölthető innen >>

2018.02.05., Duhaj Piroska

A hévízi módszertani továbbképzés PPT előadása letölthető innen:

Ács Józsefné Ildikó - Fizioterápiás szakasszisztens, gyógymasszőr/ előadó Hévíz - 2018.01.26-27.

KORSZERŰ LEHETŐSÉGEK A FIZIOTERÁPIÁBAN V. Komplex kombinált elektroterápia >>

Ács Józsefné Ildikó