Készült: 2017. augusztus 10. csütörtök

Fratelli Goldoni Travel ajánlata, kirándulás Olaszországba (Nápoly és környéke)

Újabb kedvezményes autóbuszos kirándulás egyesületünk részére Olaszországba, Nápoly és környékére a Fratelli Goldoni utazási irodával 2018. május 05-11 között.

Fratelli Goldoni Travel ajánlata, FiSzE kirándulás Olaszországba (Nápoly és környéke)

A kép forrása: http://space-sheeps.info/

Az előző út beszámolója

Olaszországi, Cinque Terre Ligúria-i kirándulásról szóló rövid "kedvcsináló" beszámoló: Kettős védőszárny és gondoskodás jutott nekünk utasoknak a FISZE részéről Lénárt Miklósné Csöre (Elnök), Almási Barnabásné Marika (Régióvezető), valamint a Fratelli Goldoni Travel ügyvezetője/idegenvezetője Bodnár Zoltán és irodavezetője Tarnóczi Ferenc által. Itália eddig ismeretlen és csodálatos arcát mutatták meg nekünk, igazán életre szóló élményt kaptunk. Bővebben ...

Felhívás! Kedves Kollégák,
Utazni szeretők, Utazni vágyók!


A 2017 májusi nagy sikerű kirándulásunk hatására, ahol Olaszország egyik gyöngyszemét, Cinque Terrét, a Ligúr tengerpartot csodálhattuk meg, közkívánatra a jövő évben ismét útra kelünk!

2018 májusában tovább ismerkedünk Itáliával, úti célunk Nápoly és környéke.

Egyesületünk támogatójának, a FRATELLI GOLDONI utazási irodának a jóvoltából újra egy kedvezményes utazás részesei lehetünk! Aki kedvet érez egy kellemes idő eltöltéséhez jó társasággal, csodaszép tájakon, várjuk jelentkezését!

NÁPOLY – POMPEJ – CAPRI – SORRENTO - PROCIDA

Dél - Olaszország nem hivatalos fővárosa, az öreg csizma egyik legpulzálóbb és leg sokszínűbb városa. A város utcáin sétálva az autentikus olasz hangulatot szívhatjuk magunkba. Az asztalok elengedhetetlen tartozéka a pizza, az utcák szerves részeit képezik a szűk utcák miatt tükreiktől megcsonkított autók és robogók. A Santa Lucia sikátoraiban sétálva az olasz mindennapokba csöppenünk akaratlanul is. Talán nem is gondolná, de az olasz történelem itt kezdődött. A tenger és a Vezúv ölelésében elterülő város, közel három millió lakosával a nap huszonnégy órájában él, és egy percre sem csendesedik el. Természet és történelem árnyékában éli mindennapjait Napoli, a legszínesebb olasz város.

Fratelli Goldoni Travel ajánlata, FiSzE kirándulás Olaszországba (Nápoly és környéke)

A várost rengeteg legenda, monda övezi. Nápoly lakosai, ma is együtt élnek velük, és féltve őrzik..

NÁPOLYI UTUNK RÉSZLETES PROGRAMJA

1. nap: Folyamatos utazás Szlovénián keresztül. Este a szállások elfoglalása Toszkánában. ( Tranzitszállásunk: hotel*** / Toszkána )

2. nap: reggelit követően továbbutazás, érkezés a kora délutáni órákban Nápolyba. Gyalogos városnézés: Királyi palota, S.Paolo e Francesa templom - Il Gesú - Klarisszák kolostora - Dóm - Castel Nuovo. Este a szállások elfoglalása a sorrentói félszigeten.

3. nap: reggelit követően kirándulás az egyik legősibb városba, Pompeibe, amely már pusztulásakor kétezer éves volt. Városnézés helyi idegenvezetéssel: Bőség utcája - Foro Triangolare - Gladiátor iskola - Gümnasion - Therme. Délután szabadprogram Nápolyban. Szállás: ugyanott ahol az előző éjjel.

Fratelli Goldoni Travel ajánlata, FiSzE kirándulás Olaszországba (Nápoly és környéke)

4. nap: reggelit követően hajókirándulás Capri szigétére, látogatás a parfümgyárnál, a limoncello üzemben, és a település legszebb villáinál. Délután kirándulás Anacapriba Axel Munte villájához. Szállás: ugyanott ahol az előző éjjel.

5. nap: reggelit követően egész napos kirándulás a Sorrentói félszigeten, látogatás Amalfiban és Positanoban, és Atraniban. További útvonalunk a félsziget legszebb partvonalán vezet tovább Vietri és Furore felé. Szállás: ugyanott ahol az előző éjjel.

6. nap: reggelit követően kirándulás Procida szigetére. Délután továbbutazás a tranzitszállásra. Este a szállások elfoglalása Toszkánában, az ideúton megismert hotelünkben.

Fratelli Goldoni Travel ajánlata, FiSzE kirándulás Olaszországba (Nápoly és környéke)

7. nap: reggelit követően hazautazás, érkezés Magyarországra a késő esti órákban.

Nápolyi utunk részletes PROGRAMJA és ÁRAI letölthetőek innen >>

IDŐPONT / ÁRAK


A részvételi díj tartalma:


A részvételi díj nem tartalmazza
(Összesen: 165,00 Euro):


JELENTKEZÉS

Fontos! A jelentkezés a megadott adatokkal együtt lehetséges, kérjük email-ben ezeket adja meg:

FISZE Almásiné Marika csoportja

Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Utazással kapcsolatban érdeklődni: Almási Barnabásné Marika, +36 70 / 977-6824 telefonon.

FONTOS INFÓK/HATÁRIDŐK

Nápolyi utunk részletes PROGRAMJA és ÁRAI letölthetőek innen >>