Készült: 2016. január 15. péntek

Hiperbar Oxigénterápiás Centrumban voltunk

Egy látogatást tettünk a Hiperbar Oxigénterápiás Centrumba, ennek a rövid leírását tudjátok itt elolvasni. Pörgye Katával bekéretzkedtünk az OORI 7-es pavilonjában működő Oxigénterápiás Centrumba, ahol Szolnoki Nikolett doktornő nagyon kedvesen és készségesen fogadott minket.

Minket, a kíváncsi gyógytornászt és fizikóst, akik a lehető legtöbbet szerették volna megtudni a volt és jelenleg is működő természetes gyógymódokról.

Ezek után mondott és mutatott is mindent, amit meg lehetett nézni, működés közben.

Hiperbár Oxigénterápiás Centrum

Hiperbár Oxigénterápiás Centrum

Az oxigénterápiáról bővebb információk olvashatóak, az alábbi linkeken:


Arról, hogy van egy mükődő oxigénterápiás centrum véletlenszerűen hallottunk. Az oxigénterápia, mint gyógymód, nem új keletű, de az emlékeim szerint nem nagyon volt olyan népszerű, mint most. Jelenleg nekünk úgy tűnt, hogy van igény/kereslet rá.

Az oxigénterápiáról az elsők között kiadott, PHYSIOTHERAPIA című Bozsóki-Irányi doktor könyvében is írtak pár mondatot (erről mellékeltem egy képet, ha valaki szívesen olvasná és nincs meg neki a könyv, legyen rá lehetősége).

oxigéntherapia jelentése, leírása

Az olvasáshoz kívánok kellemes és hasznos időtöltést!

Az Oxigénterápiás Centrum dolgozóinak sok sikert a gyógyításban, a doktornőnek külön köszönet, hogy ilyen szívélyesen fogadott minket.

Üdvözlettel:
Duhaj Piroska, fiz.assz. és eü-i szakoktató

 

Az összefoglaló, leírás letölthető innen: