• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.
Készült: 2016. január 11. hétfő

3D TENS használati útmutató

Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.

 Az erősebb és lehetőség szerint hátoldali kamerával rendelkező Android-os készülékekre a Google Play áruházból letölthető ingyenes alkalmazással lehetőség nyílik testrészek, azon belül indikációk kiválasztására, majd az adott indikáció szerinti elektróda elrendezések megjelenítésére. A megjelenítés során okos készülékünkkel, mint egy kamerával körbe járhatjuk a modellt és megvizsgálhatjuk az elektródák pontos elhelyezkedését. Egy ezt követő képernyő érintés hatására az alkalmazás további javaslatokkal szolgál a TENSEL ME 2001 és TENSEL DOUBLE SMART ME 2015-ös berendezéseknél használandó terápiás beállításokat illetően.

Az alkalmazás használatához szükséges fekete-fehér MARKER-t érdemes kinyomtatni az igazi élmény eléréséhez. A nyomtatható MARKER többek között az alábbi címen érhető el: http://www.minel.hu/download/TDS_AR_MARKER.pdf

Az alkalmazás oldala a Google Play áruházban a következő: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.km.tenselds.ar

Ide kattintva pedig megtekintheti az alkalmazás működését bemutató kisfilmünket!

Jó szórakozást kívánunk az alkalmazáshoz!

Forrás: www.minel.hu