• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.
Készült: 2014. december 09. kedd

Alapítsuk meg együtt a Magyar Természet Napját!

Egyesületünk tagjai közül többen vannak, akik elkötelezett természetvédők, s önkéntes munkájukkal segítik, támogatják azokat akik küzdenek a magyarországi és a globális fenntarthatóságért.

temészetvédelem

Azok akik egyetértenek a természetvédelemért alakult egyesületek, szövetségek, s egyéb társaságok céljaival, tevékenységeivel, olvassák figyelemmel a MTVSZ felhívását és csatlakozzon a támogatók táborához bátran.

A szakmai elkötelezettség mellett természetet szerető és védő(önkéntes):
D. Piroska, fiz.assz.


Kedves Önkéntesünk!

Csatlakozz te is!

Álljunk ki együtt a magyar természetért!

Magyarország három legnagyobb természetvédelmi civil szervezete, a Magyar Természetvédők Szövetsége, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület és a WWF Magyarország aláírásgyűjtésbe kezdett, hogy megerősítse a hazai természetvédelem helyzetét.

Célunk, egy új társadalmi mozgalmat indítani és ennek szimbólumaként kezdeményezni, hogy létrejöjjön a Magyar Természet Napja.

Aláírásoddal te is csatlakozhatsz az alábbi oldalon: www.magyartermeszet.hu

Üdvözlettel,
Klári

Forrás (hírlevél): www.magyartermeszet.hu