• Egyesületünk ebben az évben is több szakmai programot szervez. Kérjük, ha lehetősége van, támogassa adója 1%-ával egyesületünk működését, köszönjük. Részletekért kattintson!
  • A fizioterápia a természetes gyógymódok összességét jelenti, a természet energiáit (kémiai, mechanikai, elektromos, mágneses) használja fel gyógyításra.
  • A magyarországi fürdők közül harmadikként a harkányi fürdőt szeretnénk bemutatni a honlapunkat olvasóknak.
  • Negyedikként a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő jellegzetes „illatú” kénes termálvízét mutatjuk be.
  • Jobb gyógyulási és túlélési esélyei vannak a rendszeresen mozgó, egészséges testsúllyal élő prosztatarákos férfiaknak.
  • Illúzió vagy valóság? Varázsoljon 3D TENS útmutatót! Az izom- és idegingerlő berendezések felhasználóinak és a technológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretnénk kedveskedni Kerekes Márton munkájával: a TENSEL névre hallgató alkalmazással.

Állásajánlatok

Tisztelt Fizioterápiás szakdolgozók!

XXII.kerületi Szakrendelőnkbe 2 fő fizioterápiás asszisztenst keresünk azonnali munkakezdéssel.
Fizetés bértábla szerint.
Érdeklődni személyesen a 1221.Káldor Adolf u.5-9. IV.emelet igazgatóságon Intézetvezető Főnővérnél (Ludván Miklósné),vagy a 06-1-229-17-77-es telefonszámon lehetséges az Intézetvezető Főnővér mellékét kérve.

Köszönettel:Ráczné Popovics Nikolett(Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

 Fizioterápiás asszisztens állásajánlat

2023-07-10 20:28

Fizioterápiás asszisztens, - szakasszisztenst keresünk

A budapesti Péterfy Kórház- Rendelőintézet és Manninger Jenő Országos Traumatológiai Intézet Baleseti Rehabilitációs Osztálya felvételt hirdet fizioterápiás asszisztens, - szakasszisztens munkakörbe, egészségügyi bértábla szerinti besorolással.

Érdeklődni: Márta Juditnál, a 70-397-2717 telefonszámon lehet, önéletrajz leadása a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

2019-09-09 22:40

Fizikoterápiás szakasszisztenst keresünk

PÉTERFY KÓRHÁZ ÉS RENDELŐINTÉZET fizikoterápiás szakasszisztenst keres:

  • teljes munkaidő,
  • két műszakos munkarend,
  • közalkalmazotti munkaviszony,
  • határozatlan idejű jogviszony.

Jelentkezni: a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen és minden nap 13-14 óra között az 505-4240 telefonszámon lehet.