Telefonszám

+3620 267 6048

Email

fisze.info@gmail.com

Cím / Székhely

1139 Budapest, Teve u. 9/b 1.em 4.

Tanfolyamok szervezése

3 db interneten, weboldalon keresztül elvégezhető tanfolyam összeállítása, az előadók felkérése, az oktatási videók elkészítése, amely az elméleti tananyag mellett a videókon bemutatja a kezelések menetét. A tanfolyam informatikai hátterének megteremtése, amihez segítséget szeretnénk kérni az Egyesület tagjaitól.

  1. A LASER terápia helye a fizioterápiában, különös tekintettel a nagyintenzitású lézerekre és készülékekre
  2. A Lökéshullám-terápia helye a fizioterápiában, különös tekintettel a fókuszált lökéshullám-terápiára és készülékekre
  3. Újdonságok a mágnesterápia területén, különleges elektroterápiás kezelések

Gyakorlati képzések szervezése, Oktatási Központok létrehozása, ahol a fenti készülékek fizikálisan elérhetők, évente helyenként 3-4 alkalommal 3 óra.

Az Egyesület  Oktatási Központok Vezetők jelentkezését várja 2024 április 4-ig.

Programok

Reumatológiai Szakdolgozók Egyesülete az idei kongresszusán egy szekciót fog szentelni a fizioterápiának. Az Esemény szeptember 19–21 között kerül megrendezésre az MRE (Magyar Reumatológusok Egyesülete) vándorgyűléssel egyidőben Balatonfüreden.

Rehabilitációs kongresszuson szintén egy szekció lesz szentelve a fizioterápiának, ami 8 előadást jelent. Főként lézer, lökéshullám és indukciós mágnesterápiával kapcsolatos előadásokat várnak.

2025 március 22-re tervezi az Elnökség az Egyesület éves taggyűlésének megrendezését, egy szakmai jelenléti továbbképzéssel egybe kötve.

2025 június 7-8-ra tervezi az Elnökség a FISZE kongresszus megrendezését. Ezzel összefüggésben javaslatokat szeretnénk kérni a helyszínre, illetve, kérjük szeretnénk megvitatni, hogy a szervezést saját magunk oldjuk meg vagy kongresszus szervező céget kérjünk fel erre.

Az Egyesület célja idén, hogy elérje, hogy a fizioterápiás dolgozói végzettség szakasszisztensi végzettég legyen és ennek megfelelően „E” kategóriába sorolják a fizioterápiás asszisztenseket, ami magasabb bérezést jelent.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.